Sa salvam baza sportiva CSS 6 Bucuresti !


Cine stie sa scrie mai bine sau are contacte in presa sau institutii responsabile va rog sa ma ajutati cu un share. Chiar un deputat poate face interpelari catre Ministerul Administratiei, Primaria Bucuresti, Consiliul General al Mun. Bucuresti.

Buna ziua,
ma numesc Bogdan Buciu sunt antrenor de kaiac-canoe la clubul CSS 6 Bucuresti si imi desfasor activitatea in baza sportiva Dinamo din Herastrau din anul 2005. Aceasta baza sportiva este in activitate din anii ’50, pe aici trecand nume mari din kaiacul, canoe, canotajul si yachtingul romanesc. Clubul la care activez a realizat in ultimii ani rezultate notabile, constand in titluri nationale de juniori, clasari, medalii si chiar titluri mondiale si continentale prin sportivii promovati de la sectia noastra.
In prezent suntem in situatia de a fi evacuati din baza sportiva pentru a face loc unui privat care doreste sa construiasca un restaurant.
Prin lege, in spatiul parcurilor nu se pot construi decat baze sportive, astfel in jurul lacului Herastrau, toate terasele si restaurantele au autorizatie de construire ca baza sportive.
Dintr-un numar de peste 10 baze sportive autentice existente in lacul Herastrau, in prezent mai sunt 3, in ultimii 3 ani inchizandu-se doua baze ale Ministerului TIneretului si Sportului (Triumf si Olimpia).
Baza nautica a clubului Sportul Studentesc este deja intr-un litigiu destul de mediatizat, iar acum baza noastra este in vederea evacuarii.

Aceasta baza cuprinde sectia de yachting a CS SL Electrica si baza de kaiac-canoe si canotaj a CS Dinamo Bucuresti, care au contract de cesiune cu ALPAB Bucuresti.
Prin mijloace necunoscute mie, contractul de cesiune al Dinamo a fost reziliat. Dinamo, prin presedintele Elisabeta Lipa, renuntand foarte usor.
Noi, CSS 6 si CSS4, in calitate de sectii de juniori colaboratoare cu Dinamo ne desfasuram antrenamentele in baza sportiva. In ultimii ani ne-a fost taiata apa curenta si curentul de mai multe ori.
Cel care doreste sa acapareze si aceasta baza nu s-a multumit ca a preluat baza de kaiac-canoe a clubului sportiv Olimpia Bucuresti, club de la care a pornit la marea performanta chiar dna. chestor Elisabeta Lipa, si a inceput sa construiasca si in spatele bazei lui Dinamo.
S-au facut in ultima vreme cu ajutorul ALPAB manevre de reziliere a contractelor bazelor sportive din tot parcul. Clubul CSS 2 Bucuresti a fost inlaturat din baza lui traditionala pentru a face loc sectiei Dinamo, care la randul ei sa lase loc constructiei domnului Alexandru Ceausescu.
Sunt multe detalii, mai ales cu privire la fosti si actuali sportivi care vor ramane fara baza sportiva, de aceea, daca sunteti interesati sa mediatizati acest subiect si sa ne ajutati sa facem cunoscuta situatia prin care trecem, va rog sa ma contactati.

Buciu Bogdan – 0720107529

Previous Aventura la padela in Delta Dunarii
Next Intalnirea anuala Hibiscus Sport & Friends

1 Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.