O poză este motivul pentru care m-am lăsat de scris pe blog în ultima vreme.
M-am mai dat cu caiacul, am fost pe Bistriţa, pe Tara, pe Soca, pe Salza (din nou), pe Enns, pe Siriu, pe la Marea Neagră şi pe Adriatică, doar că pregatirile pentru poza respectivă (şi multe alte proiecte) mi-au luat foarte mult din timpul liber.

Ce era aşa de greu şi de mult de pregătit la o poză? Uf, numai cine a trecut prin aşa ceva întelege..
Asta-i poza de care vorbeam:Oana

Presupun că sunteti curioşi ce caiac apare în poză.. E un Greenland T, adică versiunea de tură lungă, cu cockpitul mai mare şi mai comod. E un caiac făcut la comandă,  din carbon –aramidă, foarte foarte uşor şi deosebit de rapid! Bine, toate caiacele din carbon de la Tahe Marine se fac la comandă, dar sună aşa de bine “caiacul meu e făcut la comandă”! Mai precis, “am comandat” culorile, mi-am dorit foarte mult un caiac alb pentru poză!
Oana si Dragos
Oana si DragosDa, poza e pe bune, adică a avut loc şi o nuntă.

Paradise Wedding from Be Fabulous on Vimeo.

Oana&Dragos-271
Oana&Dragos-595
Pozele în caiace sunt făcute in a treia zi după nuntă, ne-a trebuit un pic de timp să ne revenim , să ne mobilizăm să ieşim cu caiacele, să  facem toate pregătirile pentru sesiunea foto…Ce a ieşit, un album intreg cu sute de poze se poate vedea în detaliu şi pe pagina de facebook http://www.facebook.com/HibiscusSport#!/media/set/?set=a.402947789758376.98293.124950970891394&type=3:
Oana-caiac Greenland
Oana si Dragos

Cam atât pentru azi. Urmează multe poveşti despre aventurile pe care le-am avut vara asta.
Pana atunci, să fiţi sănătoși, cuminţi şi să vă daţi mult!
Oana Achim Cristea