Romania vazuta din caiac

Mai sunt cateva zile…

Până când? Până se topeşte zăpada şi mergem să ne dăm!! Recunosc că nu mai am răbdare, mai ales că ne-am pregătit pentru sezonul acesta cu jucării noi:

– Noul meu caiac Brittany Cross Light! Cum tot Brittany ?! Da, ştiu că mai aveam unul, dar cum prima dragoste nu se uită niciodată, cam aşa nu reuşesc nici eu să mă despart de Brittany. Dar pentru că tot vroiam un caiac nou, lucios, stălucitor, pentru o şedinţă foto specială (e surpriză, nu dau detalii),
mi-am mai luat un Brittany, dar în varianta Cross Light , adică mai uşor, cu alunecare mai bună, mai rapid. Arată extraordinar, ca un mic Ferrari!

– Dragoş a primit de la Moş Crăciun un Riot Magnum- anul ăsta sperăm să promovăm la gradul patru whitewater. Bine, mai avem multe de învăţat şi exersat, dar partea cu echipamentul e rezolvată. Urmează multe ture şi multe poze!

– Ovidiu încă se gândeşte la Tara, cred că are deja o parte din bagaje pregătite. I-am promis că mergem şi anul ăsta, şi ne dăm şi pe Rock n Roll de cel puţin două ori. A rezolvat şi el partea cu caiacul, că omul prevăzător îşi ia iarna caiac de whitewater.Tot Riot, tot Magnum :

– Eu am mai primit o placă nouă de SUP – ACE-TEC 10’6. Mi-am ales varianta Wahine care vine personalizată cu floarea de hibiscus, simbolul sporturilor nautice. Şi padela e tot cu un hibiscus, şi de-abia aştept să le încerc pe amândouă pe apă! Recunosc ca m-a influentat o poză a Anitei Wave:

Anita Wave

Următoarea postare va fi după prima tură, nu mai am inspiraţie şi nici răbdare să scriu despre cum e să te dai..Iarna asta a fost prea lungă. Mergem să ne dăm acolo unde primăvara pune piciorul în Romănia şi se odihneşte puţin înainte să ajungă prin toată ţara.

Ne vedem pe apă!

Exit mobile version