Lacul Herastrau

Despre prima editie BIC SUP One Design Challenge

Postat de  | Categorii: Romania vazuta din caiac, Stand Up Paddle -SUP

Săptămâna trecută vă invitam să luaţi parte la Regata Cupa CSS6 Bucureşti,  în cadrul căreia a avut loc şi prima ediţie a concursului de stand up paddling BIC SUP One Design Challenge .

Pentru cei care nu ştiu, BIC SUP ONE DESIGN Challenge reprezintă o serie de competiţii de Stand Up Paddle în care toţi concurentii se intrec pe acelasi model de placa (cursa „one design” sau „monotip”). Placa de SUP folosita este 12’6 ACE-TEC WING produsa de BIC SPORT, Franta, adica  exact placa despre care spuneam că a luat premiul „Outside Gear of the year”.

Obiectivul întrecerilor din seria BIC SUP One Design Challenge este de a oferi tuturor participanţilor, indiferent de nivelul de performanţă în SUP , o oportunitate interesanta şi atractivă de a participa într-o competiţie de stand up paddling. Site-ul internaţional www.bicsuponedesign.com afişează toate evenimentele care au loc anul acesta în lume, iar eu sunt foarte mândră că acum apare şi ţara noastră pe harta evenimentelor! A fost primul eveniment de acest tip organizat în Europa de Est!
citeste mai mult…