Romania vazuta din caiac

Invitatie la Bicaz Kayak Fest

In timpul unui week-end minunat petrecut intre prieteni pe Lacul Bicaz „marea dintre munti” s-a nascut ideea organizarii unui eveniment pentru toti iubitorii de caiac si de miscare in aer liber: Bicaz Kayak Fest!

Daca iti place caiacul, aerul proaspat de munte si esti competitiv trebuie sa fii prezent!
Te asteapta priveliști minunate, localnici ospitalieri, mancare delicioasa si concursuri pentru toata lumea: maraton de 40 km, semi-maraton de 20 km, concursuri de sprint si eskimo-roll precum si alte activitati distractive !

Marele premiu este oferit de Hibiscus Sport si pentru prima oara in Romania, „marele premiu” de la un concurs de caiac este intr-adevar mare: un caiac Riot Brittany, adica cel mai bun si rapid sea-kayak din polietilena de pe piata !

Daca  nu ai caiac, uite un motiv in plus sa participi -ai ocazia sa castigi unul aratandu-ne cat esti de bun la maraton, sprint si eskimo roll. Da, toate combinate, pentru ca un caiacist bun trebuie sa stie de toate – sa aiba viteza in sprint, rezistenta pe distante lungi si sa stie eskimo rolling la nevoie. Castigatorul va fi desemnat cel / cea care castiga cele mai multe puncte la toate cele trei probe. Esti obligat sa folosesti aceeasi ambarcatiune la toate probele.
Se pot inchiria caiace de la  partenerii evenimentului. Rezerva-ti caiacul din timp 🙂

Eu voi fi cu siguranta acolo, te astept sa ne dam, sa povestim si  sa ne distram pe apa !

Pentru informatii si inscrieri accesati www.bicazkayakfest.ro sau pagina facebook, sau evenimentul pe facebook.
Prima editie a Bicaz Kayak Fest va avea loc in perioada 3-4 octombrie 2015 pe plaja Lacului Bicaz (Izvorul Muntelui) din satul Ceahlau, Neamt.  

Exit mobile version