Romania vazuta din caiac

De la Giurgiu la Venetia: Turcia

Lucian a intrat ieri in Turcia!
Nu au fost probleme cu trecerea frontierei. Cei de la paza de coasta s-au purtat foarte frumos recomandandu-i sa campeze in zone linistite din afara localitatilor si sa plece daca este posibil dimineata devreme in jur de ora 6.00
Viza nu se poate obtine decat din Istanbul!
Post by Dragos.

Cornelia Ionescu:  „Lucian a trecut in Turcia se afla de 3 km de Igneada. Marea a fost nervoasa si involburata, dar a ajuns cu bine. Pana va ajunge la Istanbul sa isi ia cartela pt net nu va mai putea lua legatura cu voi prietenii si sustinatorii lui. Va transmite salutari si ganduri bune! ”

Update 17.06.2013:

Lucian se afla la 7 km sud  de  localitatea KIYIKŐY. Astazi a parcurs 38 km pe o vreme dogoritoare si valuri de cca 2 m.
Daca vremea  va fi in continuare frumoasa  si valu
rile mai domoale spera sa ajunga  la ISTANBUL  in patru zile.


Update 18.06:

Aseara Lucian era in Yalikoy a vaslit putin pentru ca erau valuri mari – gr.4 – si tarmurile stancoase, i-a fost putin teama.
La Yalikoy a intalnit oameni minunati care l-au ajutat sa scoata barca din apa si l-au servit cu apa, cola, ceai dupa care l-au ospatat cu o masa traditionala turceasca.
Lucian a fost foarte incantat de acei oameni simpli dar minunati. La ora 6 dim urma sa plece spre Istanbul (sursa: Cornelia Ionescu)
Update 20.06.2013

Karaburun. Ieri a avut o zi grea, valurile au fost foarte mari si foarte periculoase, a ajuns la mal obosit psihic si epuizat fizic. Abia asteapta sa treaca de zona stancoasa a coastei Turciei. Astazi spera sa ajunga la Istanbul.


Update 21.06.2013
Astazi la ora 15.10 Lucian a intrat in Stramtoarea Bosfor. Valurile sunt mari si traficul aglomerat.
Succes in continuare Lucian!

Exit mobile version