Cine vrea sa participe la Campionatul Mondial de SUP din Puerto Rico?


Vă invit să luaţi parte la o competiţie de caiac care a devenit tradiţională în Bucureşti: Regata “Cupa CSS 6 Bucuresti”. Regata are loc în data de 20 Iulie pe lacul Herăstrău.
Pe lângă probele de verificare pentru sportivii clubului, se organizează în cadrul Regatei şi competiţiii de agrement, pentru amatori, la următoarele probe: caiac baieti 2000m, caiac fete 2000m, caiac copii 200, caiac tandem 200m. Sunt acceptate doar caiacele de tură sau sea-kayak.


Taxa de înscriere la secţiunea agrement este 20 lei, iar copiii până în 14 ani participă gratuit. Înscrierile pentru probele de caiac se fac pe mail la buciu.bogdan@gmail.com, iar mai multe detalii despre eveniment puteţi afla pe pagina evenimentului.

Tot în cadrul Regatei “Cupa CSS 6 Bucuresti” va avea loc prima ediţie a BIC SUP One Design Challenge, primul concurs de Stand Up Paddling organizat în România!

Formatul întrecerii BIC SUP One Design Challenge se bazează pe principiul competiţiilor monotip: toţi concurenţii participă la cursă pe acelaşi tip de placă rigidă –BIC SUP 12’6 ACE-TEC Wing. Scopul principal al întrecerii este distracţia pe apă, alături de alţi pasionaţi ai acestui sport.
Echipamentul necesar (placă, lesă şi padelă) este pus la dispoziţie de Hibiscus Sport, voi trebuie doar să veniţi pregătiţi de distracţie pe placă.

Pe langa partea de fitness, distracţie şi socializare, toţi concurenţii vor participa la o tombolă al cărei premiu este o placă BIC SUP Wing 12’6!. Extragerea va avea loc în Octombrie , iar câştigătorul va fi anunţat pe email de către reprezentanţii BIC SPORT.
În plus, toţi participanţii la BIC SUP One Design Challenge devin eligibili pentru participarea la Campionatul Mondial BIC SUP One Design, din 4-5 Decembrie, San Juan, Puerto Rico!
Înscrierea la BIC SUP One Design Challenge este gratuită şi se poate face până în data de 18 iulie pe mailul meu: oana.achim@hibiscussport.ro sau pe site-ul www.bicsuponedesign.com. Pentru înscriere, vă rog să-mi trimiteţi nume complet, CNP, număr de telefon şi o adresă de email validă pentru participarea la tombolă. Mai multe detalii puteţi afla şi pe pagina de facebook a evenimentului.
Vă aştept la distracţie garantată pe apă!

Previous Naparis, editia 2013
Next Despre prima editie BIC SUP One Design Challenge

2 Comments

 1. ioan niculae
  8 iulie 2013
  Răspunde

  Sper sa ajung in finala

  • 8 iulie 2013
   Răspunde

   Mult succes! Va rog sa luati legatura cu Bogdan Buciu buciu.bogdan@gmail.com pentru inscrierea la concursul de caiac, iar pentru cel de Stand Up Paddling pentru validarea inscrierii vă rog să-mi trimiteţi pe mail nume complet, CNP, număr de telefon şi o adresă de email validă. Multumesc!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.