Cel mai periculos loc pentru caiacisti este…


Bineînteles că până la urmă s-a întamplat: după atâtea aventuri pe caiac, atâtea coborâri periculoase pe râuri învolburate, trebuia să mă și accidentez. Și s-a întamplat exact cum ma asteptam- pe gresie, în bucătărie! un pas greșit, multe cioburi și două tendoane tăiate.
Ambulanta, camera de gardă, operație de urgență și ghips două săptămâni și jumătate. Prin urmare concluzia e clară – bucătăria e un loc extrem de periculos pentru caiaciști, vă sfătuiesc să aveți mare grijă !
Minunata experiență cu primul ghips din viața mea m-a făcut să descopăr involuntar niște produse extraodinare. De regula eu testez tot ce prind, dar produselor acestora pur si simplu nu le venise randul.

Acum sunt mare fan:

Protectii de neopren pentru antebrat
Am descoperit ca au dublu rol: protejeaza  de frig, fiind din neopren, dar si de eventuale zgarieturi sau loviri in pietre. In plus fixeaza foarte bine incheietura si reduce riscul unei miscari gresite.Iar dacă ai o cusătură urâtă de la o operație recentă, sunt geniale, nu lasă nici praful nici frigul să treacă!

 

Supra-manusi din fâș – sunt 100% impermeabile si protejeaza mana de apa rece. În plus, pentru cei care sunt obișnuiți să vâslească fara manusi, ai marele avantaj ca poți tine mana direct pe padela, pentru cea mai buna priza. Unde mai pui că arată super cool!Geacă impermeabilă Extend cu mânecă scurtă
–  Pentru că nu puteam purta geaca mea Caspia cu latex la mâni, a trebuit să îmbrac geaca cu mânecă scurtă. Vreau să spun că e perfectă pentru coborâri pe râuri de munte in timpul verii! Protejează de stropii de la valuri , materialul e foarte elastic si confortabil , iar neoprenul din talie si de la guler e foarte confortabil, chiar dacă afară e foarte cald
Și am mai făcut o descoperire : indiferent ce vedeți la televizor, avem un sistem medical care funcționează și niște medici extraordinari care își dau tot interesul să te facă bine. Cel puțin pe caiaciști. Pentru că deși nimeni nu credea și nu-mi mai dădea vreo șansă de caiaceală anul acesta, uite că după trei săptămâni am fost în stare să mă dau pe Salza, inclusiv pe gradul 3.

Așa că fie credeți că la noi în România avem medici extraordinari, fie credeți că eu sunt vampir și m-am vindecat instant. Na, că m-am dat de gol! 🙂

Previous Curs de sea kayaking pe Marea Ionica
Next Cum recunosti cel mai bun curs de whitewater

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.