Romania vazuta din caiac

Bicaz Kayak Fest, de la caiacisti pentru caiacisti

Și a fost Bicaz Kayak Fest , prima ediție! Un eveniment organizat de caiaciști, pentru caiaciști!

Când Bogdan și Auraș au venit  cu ideea organizării unui maraton pe Bicaz anul trecut, le-am spus: băieți, e complicat tare și o să fie o mulțime de lucruri rezolvat. O să vedeți, un concurs de caiac nu e lucru simplu și nu se face una-două.

N-a fost simplu , nici ușor, dar am scos-o la capăt.

Țin să le mulțumesc celor doi organizatori -Bogdan și Auraș, care au pus atât de mult suflet în organizarea acestui eveniment , încât pur și simplu nu avea cum să nu iasă bine.Oamenilor buni , care pun pasiune în ceea ce fac, li se întâmplă lucruri bune.

Personal, am fost copleșită de câți dintre prietenii și clienții Hibiscus au ales să fie alături de noi în week-endul Bicaz Kayak Fest. Am primit enorm  de multe oferte de ajutor, atât de multe încât consider că acest eveniment un succes al nostru, al tuturor celor pe care îî numesc cu drag Hibiscus Sport & Friends .

Vreau să mulțumesc de asemenea celor care s-au oferit voluntari să ne asiste la buna desfășurare a probei de eskimo rolling și celor doi nominalizați la premiul de fair-play care ne-au ajutat să păstrăm evenimentul în zona de siguranță pentru participanți.

Știu că au fost și neajunsuri și ne vom strădui să le rezolvăm pentru ediția a doua. Știu că a fost un mic haos la înscriere, este evident că vom avea nevoie de mai mulți oameni care să se ocupe de așa ceva.  Avem nevoie de mai multe bărci, vom rezolva. Mai multe premii , vom încerca și asta. Apă mai multă în lac – să sperăm că va fi. Apă mai caldă- ne vom ruga pentru mai mult soare . Mai multe plăcinte pentru prima seară -s-a notat, vom rezolva și asta. Diplome scrise mai repede -vom încerca și asta.Mai multe categorii în concurs -rămâne să discutăm. Premii speciale pentru caiacele lime, aud că vor fi la modă la anul, da, se rezolvă.

Evenimentul s-a vrut în primul rând o modalitate de socializare și de consolidare a comunității de caiaciști din România. S-a dorit de asemenea promovarea zonei Bicaz – Ceahlău, din frumoasa noastră Moldovă. Eu zic că am reușit.Și judecând după zâmbetele celor care se văd în poze,  eu cred că evenimentul a fost un succes și toți cei prezenți s-au simțit bine. Există bineînteles și nemulțumiți, dar după cum se spune în popor- ”cel nemulțumit trăiește nefericit”.

Găsiți mai jos filmul evenimentului, atenție, merge doar de pe calculator (nu funcționează pe telefon sau tabletă)

Referitor la premiul cel mare, vreau  să citez un mare absent  : ”Eu cred ca cel mai important acolo a fost atmosfera, oameni cu aceeași pasiune au fost împreuna, mi-aș fi dorit si eu sa ma ud putin pe maini (si gât), dar din păcate nu am putut, dar daca veneam cu siguranța ma bucuram de un premiu foarte mare, adică privilegiul de a naviga si bea un pahar alaturi de oameni dragi, si cred ca toți absenții sunt in asentiment cu mine (Flaviu)”. Da, premiul cel mare a fost pivilegiul de fi împreună, a naviga împreună și de a ne distra seara împreună.
Mulțumesc celor care au participat 🙂

Ideea concursului -idee susținută de sponsori și pe care mi-o asum – a fost de a premia acel caiacist complet -care are anduranță, viteză și îndemânare în manevrarea caiacului de tură. Felicitări marelui câștigător -Babos Molnar Caludiu din Arad, cel care a câștigat caiacul Riot Brittany 🙂

Felicitări câștigătorilor, multumiri participanților, organizatorilor și partenerilor acestui eveniment: Hibiscus Sportwww.beacafeaverde.ro, Reeferes Logistic, www.uzinadezambete.rowww.edelweiss-shop.rowww.total-ceahlau.ro

Mulțumesc pentru foto lui Manu Chao, Inei, Adrianei 🙂

Exit mobile version