A trecut vara, a venit toamna… sa recapitulam !


Pentru ca toamna se vad rezultatele, iar 2010 a fost un an dificil, Jeff Rivest – fondator Riot Kayaks ne-a facut o mare surpriza mie si echipei Hibiscus.
Pentru a doua oara ( !) apar pe coperta catalogului Riot Kayaks, catalogul international pentru anul 2011 ! Nu stiu daca poza din Herastrau este cea mai reusita, cert este ca arhitectura comunista a fost o atractie « exotica » pentru prietenii mei de la Riot care m-au ales sa-i reprezint pentru sectiunea flatwater. Catalogul contine multe poze foarte frumoase din locatii extraordinare din Romania (meritul ii apartine lui Dragos), poze care sper eu sa-i inspire pe amatorii de caiac din tara si de ce nu, pe cei din afara sa ne viziteze.

Una dintre marile bucurii de a fi reprezentant Riot este ca am avut prilejul sa-l cunosc pe Steve Fisher (si sa ma port ca un fan isteric :))

Steve este cotat ca cel mai bun caiacist whitewater din lume. Face parte din echipa de cercetare /dezvoltare de la Riot  iar unele caiace de whitewater au fost proiectate de el .Nu am sa scriu mai multe despre Steve, pentru ca cine a auzit de el stie despre ce vorbesc, cine nu auzit (cum e posibil ?) se poate minuna navigand pe site-ul stevefisher.com. Mai jos e coperta catalogului si un link pentru cei interesati sa-l downloadeze. Enjoy !
Previous Castelul din povesti
Next Lacul Poiana Uzului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.