Vrei sa-ti iei caiac anul acesta?

Citeam anul trecut pe un forum că la noi la Hibiscus „cele mai bune preţuri sunt în septembrie”. Altcineva îşi dădea cu părerea că nu în septembrie, în decembrie e cel mai bine să-ţi iei caiacul. Sau în mai. Sau mai bine în octombrie. Ca să nu mai existe dileme, vă spun eu: cele mai bune preţuri la Hibiscus în 2013 sunt acum. Oferta ţine până pe 15 februarie.

Asta e oferta http://bit.ly/11gF8lW şi da, este cel mai bun preţ din Europa la caiacele Riot . Ştiu pentru că e negociat personal cu The Big Boss de la Riot.
Pe scurt: 20% reducere pentru caiacele RIOT Quest 9.5, Quest 10, Edge 11, Edge 13, Edge 14.5, Enduro 12, Enduro 14, Evasion, Thunder 65, Thunder 76 achiziţionate până pe 15 februarie.
Oferta de pre-sezon (20% discount) este cel mai bun preţ care il poţi obţine in cursul anului 2013. Această ofertă nu va fi repetată in cursul anului. Ştiu de la The Big Boss de la Hibiscus :) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>